Vissza a főoldalra

Garancia

Gázkészülékre vonatkozó garancia csak a Marketbau-Remeha Kft-vel szerződött partner által végzett beüzemelés esetén érvényesíthető. Ennek elmulasztása esetén a Forgalmazó nem vállal garanciát a készülékre. A Remeha Avanta Plus, Calora és Calenta család esetében a garancia időtartama a beüzemeléstől számított 5 év. Az első éven túli garancia abban az esetben érvényesíthető a további évekre, ha a partnerszerviz a beüzemelést és az évenkénti karbantartást visszaigazolja a Forgalmazónak, valamint a rendszer a Sentinel X100-as adalékanyaggal fel van töltve. A fűtési rendszer leürítése és újbóli feltöltése esetén az inhibitort ismételten után kell tölteni.

Remeha Calenta sorozatnál a garancia érvényesítésének feltétele a kazán által jelzett szervizintervallum szerinti rendszeres karbantartás. A megfelelő vízkezelés és / vagy évenkénti karbantartás elmulasztása a további garancia időszak elvesztésével jár.

A vásárlást követő 6 hónapot meghaladó tárolás esetén a garancia feltételeket a Marketbau-Remeha Kft-vel újra kell tárgyalni.

Garanciális javítási munkát csak teljes körűen érvényesített GARANCIAJEGY alapján végezhetnek a szervizpartnerek. A garanciajegy érvényesítése nem a készüléket eladó kereskedőnél történik, hanem ezek a beüzemelési jegyzőkönyvön találhatók, melyet a  beüzemeléskor a telepítést végző szervizpartner visz magával.

Tzerra kazáncsaládra 1 év garancia érvényes, amely további 1 évvel meghosszabbítható, amennyiben az éves karbantartást elvégzik, és a rendszer Sentinel x100 adalékanyaggal fel van töltve. 

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT
<