Vissza a főoldalra

Hatalmas érdeklődés a Remeha standján a Hungarotherm kiállításon

(Sikeres kiállítás, folytatódó lakossági akciók)

Hatalmas érdeklődés kísérte a Remeha standján bemutatott termékeket és megoldásokat az idei Hungarotherm kiállításon. A már ismert ipari és nagyvállalati megoldások mellett a cég bemutatta új, innovatívtermékeit, és egyéb kapcsolódó megoldásait. A nagyvállalati szegmens mellett a lakossági fűtési rendszerek bemutatása is helyet kapott.

A 2011. április 10-én zárult Hungarothermen mutatta be a Remeha az Evita házi erőművet, amely az idei kiállítás Újdonságdíjas terméke lett. Az innovatív kondenzációs megoldás a fűtésen kívül biztosítja a használati melegvíz ellátást, valamint elektromos energiát is termel.

Az újdonságok között szerepelt még a földgázüzemű Gas HP abszorpciós hőszivattyú is, melyet elsősorban az ipari szegmens részére kínál a cég. Az  új fejlesztésnek köszönhetően a földgázzal üzemeltetett hőszivattyú az elektromos hőszivattyúkhoz képest jóval olcsóbban és akár 165%-os hatásfokkal képes működni.

A lakossági megoldások közül a kiállított Calenta kondenzációs kazánokon kívül a legnagyobb érdeklődés a fűtési rendszerek bővítésére irányult. Ehhez biztosít tökéletes ár-érték arányú megoldást a Remeha Inisol szolár rendszere, amely a napenergia segítségével, károsanyag kibocsátása nélkül képes fedezni az éves melegvíz előállításának akár hatvan százalékát.

Április 30-ig folytatódik a Hungarotherm kiállítás alkalmából meghirdetett akció, melynek keretében a Remeha és forgalmazó partnerei minden lakossági kazán árából 20% kedvezményt, egyéb termékek esetében 15% engedményt biztosítanak.

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT
<