Vissza a főoldalra

Lakossági szervizképzés a Remehánál

Az ipari kondenzációs kazánok területén 25 éve, a lakossági szegmensben pedig 10 éve jelen lévő Remeha nagy hangsúlyt fektet a kazánok szakszerű szervizelésére. Az ipari kondenzációs kazánok szervizelését saját szakembergárdájával végzi, a lakosságit pedig országos hálózatú szervizpartnerekkel. A lakossági partnerhálózat tagjai rendszeres szakmai képzésen vesznek részt, ahol a műszaki ismereteken túl szakszerű szakmai segítségre is számíthatnak.

A szeptemberi oktatás sokrétű programjában a szervizesek munkáját támogató szoftverek és eszközök használatán kívül műszaki előadást hallhattak a vízkezelés fontosságáról is, valamint megismerkedhettek néhány idei Remeha újdonsággal is. A felmerülő műszaki és szakmai kérdések megbeszélése után finom bográcsgulyásnál oszthatták meg a tapasztalataikat.

A Remeha bízik abban, hogy az egyre növekvő szervizhálózat tagjai az újabb ismeretek birtokában mindig megújulva, a kor kihívásainak megfelelően és a lakosság megelégedésére tudják végezni munkájukat.

remeha_szervizoktatas

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT
<