Vissza a főoldalra

Pályázzon napkollektorok telepítésére – kedvezményt adunk és segítünk!

Ebben az évben – hasonlóan a 2011-ben lefolytatott, sikeres pályázathoz – újra lehetőség nyílik jelentős, akár 50%-os, vissza nem térítendő állami támogatás elnyerésére, amelyet lakása energetikai rendszerének korszerűsítésére fordíthat. A 2012-es Új Széchenyi Terv napkollektoros pályázatának alapvető és kiemelt célja, hogy a lakosságot korszerű, napenergiát hasznosító, használati meleg víz előállítását biztosító napkollektoros rendszerek beszerzésében segítse, mintegy 2,97 milliárd forint keretösszeget irányozva elő erre a célra.

A pályázat beadási határideje nemrég meghosszabbításra került, az új határidő 2012. március 31.

Amennyiben úgy dönt, hogy élni kíván a fenti lehetőséggel, cégünk egyedülálló ajánlattal szeretne segíteni Önnek.

A pályázati eljárás során magánszemélyek pályázhatnak állami támogatásra, de a bonyolult pályázási folyamatban a Remeha-De Dietrich szolár rendszerek egyedüli hazai forgalmazóiként szeretnénk olyan szakmai támogatást nyújtani Önnek, amely már önmagában garanciája lehet egy sikeres pályázatnak.  És akkor álljon itt, hogy melyik lépésekben hogyan tudjuk a pályázók tennivalóit könnyíteni:

A pályázat kizárólag elektronikus úton érhető el. Ennek feltétele, hogy Ön természetes személyként regisztrációval rendelkezzen a Kormányzati Portálon  – www.magyarorszag.hu –, illetve a telepítés helyéül szolgáló ingatlan tulajdoni lapon igazolt tulajdonosa, társasház közös képviselője, vagy, többlakásos ingatlan esetében, a tulajdonosok meghatalmazottja legyen. A regisztrációt a pályázati portálon is meg kell ismételni, melyet a http://uszt-napkollektor.hu linken keresztül érhet el. A pályázati rendszer fontos eleme a visszaazonosítási szolgáltatás, amelyre elengedhetetlenül szüksége lesz a pályázat űrlapok végső beküldésénél.

A sikeres pályázat feltétele továbbá, hogy Ön már a pályázat benyújtása előtt kapcsolatba lépjen egy olyan szakkivitelező céggel, amely regisztrálva van az ÉMI nyilvántartásában. A nyilvántartásba vett cégekről a http://kivitelezok.emi.hu/ linken tájékozódhat. A regisztráció során a kiválasztott szakkivitelező céggel közösen kell kitöltenie a szükséges űrlapokat, Ön, mint pályázó a saját adatait szolgáltatja, a kivitelező árajánlatot tesz, valamint a rendszer elhelyezésének és telepítésének adatait adja meg, a tervező pedig a kapcsolási rajzot és számításokkal kapcsolatos adatokat viszi fel a rendszerbe. A Remeha-De Dietrich szolár rendszerek beszerelését saját kivitelezővel tudjuk elvégeztetni, amely szakkivitelező regisztrációval rendelkezik az ÉMI rendszerében, tehát megfelel a pályázati kiírásban szereplő feltételeknek. A pályázat folyamán segítséget nyújtunk továbbá a kapcsolási rajz és az energetikai számítások elvégzésében, valamint tervező partnerünk az Ön rendelkezésére áll a kiviteli tervek elkészítésében. További kedvezményként ajánljuk, hogy a tervezési díjat, kedvezményként jóváírjuk, és Ön ezt az összeget elszámolhatja a költségvetésben. A pályázat ezen szakaszában a következő űrlapokat kell kitölteniük: KTR1 Pályázói űrlap, KTR2 Energetikai űrlap, KTR3 Költségvetési űrlap, KTR4 Dokumentum űrlap a szükséges mellékletek csatolásához, KTR5 Nyilatkozati űrlap.

A regisztrációval és pályázat feltöltésével kapcsolatos leírást megtálalhatja a http://www.emi.hu/, valamint további részletes információkat kaphat a http://www.emi.hu/napkollektor oldalon, a Pályázati útmutatóban.

A BDR Thermea csoport, amely a fenti kollektorokat is gyártja, jelenleg vezető szerepet tölt be a hagyományos kis és közepes kazánok kategóriájában, de folyamatos innovációval és technikai fejlesztéssel arra törekszik, hogy megfeleljen a huszonegyedik század kihívásainak, különös tekintettel a környezetbarát, energiatakarékos, a legkorszerűbb technológiát alkalmazó, megújuló energiaforrásokon alapuló rendszerek kifejlesztésére. E törekvés eredményei a Remeha-De Dietrich szolár rendszerek.

A Remeha-De Dietrich szolár rendszerek  aluminium keretbe foglalt síkkolektorokkal, zománcozott csőkígyókkal, valamint alacsony hőveszteségű szigetelésekkel teszik lehetővé a napenergia legoptimálisabb felhasználását, miközben legnagyobb hatékonyságú meleg víz termelést garantálnak. A síkkollektorokat akár tetősíkba illetve tetősík felé is telepíthetik. A rendszer választható különböző térfogatú szolárbojlerekkel, valamint többcélú és komplex szabályozókkal. Az általunk forgalmazott csomag tartalmazza az összes olyan részegységet, amelyekre a szolár üzemmódban szükség lehet. A Remeha-De Dietrich rendszerek akár 60 %-ban is fedezhetik lakásának éves meleg víz igényét, miközben jelentős költségmegtakarítás érhető el  0 g CO2 kibocsátás mellett, maradéktalanul kiszolgálva Ön és családja komfortérzetét.

Az új Calora 25S álló kazánunk a 220SHL tárolóval egybeépítve, új lehetőséget teremt a szolár energia hasznosítására, kis területen történő elhelyezést biztosítva. A tároló a szolár előkészítéseket már tartalmazza, így csak a kiválasztott kollektorokat kell csatlakoztatni a kazánhoz. Ebben a kombinációban a legkorszerűbb rendszer érhető el a használati melegvíz készítése céljából.

Kérjük, amennyiben ajánlatunk felkeltette az érdeklődését, keressen bennünket, hogy együtt tehessük meg a kezdő lépéseket egy sikeres pályázat felé!

a REMEHA Magyarország csapata

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT
<