Vissza a főoldalra

HMV tárolók

Remeha Aqua ES

Remeha Aqua

GBS bojlercsalád

gbs_newpicture

Hőszivattyú

HT-ERR tárolók

hterr_blockpict

Remeha melegvíz-tárolók kondenzációs kazánokhoz és szolár rendszerekhez egyaránt

A használati melegvíz tárolók az otthoni, közvetlen emberi fogyasztásra szánt vizet, vagyis a fürdő és konyha vízellátását biztosítják. Alapesetben a tárolók nem melegítik a vizet, azt a fűtő kazán (vagy más fűtőberendezés) végzi, ez különbözteti meg őket a háztartásokban leggyakrabban használt villanybojlerektől. Nálunk a fűtési rendszerekbe építhető, indirekt fűtésű melegvíz tároló berendezések több verziója közül is választhat.

A Remeha Aqua ES bojlert kifejezetten az Avanta és Calenta kazán típusokhoz fejlesztettük, így az méretében is illeszkedik hozzájuk, és kész csatlakozásokkal rendelkezik a gázkazánnal való összeszereléshez, leegyszerűsítve a beépítési folyamatot.

A GBS bojlercsalád kompakt kivitelezése és nagy felületű hőcserélője révén tökéletes megoldást nyújt családi házak, nagyobb családok számára is az otthoni melegvíz előállítása terén. Különösen fali kondenzációs kazán mellé javasoljuk a nagy fűtőfelülete miatt.

A HT-ERR tárolók a nagyobb HMV teljesítmény érdekében két hőcserélővel rendelkeznek, és szolárrendszerek részeként is alkalmazhatóak.

Akár lakásba, akár családi házba, vagy nagyobb, kommunális térbe keres megoldást a zavartalan melegvíz-ellátás biztosításához, nálunk megtalálja a tökéletes berendezést. Böngéssze át a lehetőségeket, és keresse fel partnereink bármelyikét, akik szaktanácsaikkal segítenek megtalálni az Ön igényeinek megfelelő melegvíz tárolót.

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT
<