Vissza a főoldalra

Calenta tárolós kazán

A Remeha Calenta teljesen új fejlesztésű fali kondenzációs gázkazáncsalád. Nagyon kevés karbantartást igényel, valamennyi alkatrész egyszerűen elérhető, és szinte minden segédeszköz igénybevétele nélkül javítható.

A készülék kiemelkedően csendes üzemű, és a folyamatos fordulatszabályzású szivattyúnak köszönhetően áramfelvétele is nagyon alacsony. A Calenta 25L tárolós kazán a használati melegvizet korszerű rétegtárolós technológiával állítja elő. A melegvíz elvétele mindig a tároló legfelső részéből történik, ahol a HMV készítés megkezdése utáni első perctől kezdve megfelelő hőmérsékletű víz áll rendelkezésre. Ez a módszer a kondenzációs technológiával párosítva mintegy 15%-kal jobb hatásfokot eredményez a HMV előállítás terén összehasonlítva az indirekt fűtésű HMV tárolókkal.

A korszerű személyautókhoz hasonlóan a Calenta is jelzi a megelőző karbantartás idejét.

A tárolós kazán nagy teljesítményéről a teljesen egyedülálló kompakt, öntött, monoblokk Al-Si hőcserélő gondoskodik, amelynek hőátadása 7x jobb, mint a megszokott INOX hőcserélőké! Ennek eredménye többek között a minimális várakozási idő és igen gyors és bőséges melegvíz-ellátás, egyenletes hőmérsékleten. A tesztek tanúsága szerint az iSense szabályozóval kombinálva a Calenta nyújtja osztályában a legjobb éves HMV hatásfokot: 91,4%. A névleges fűtőteljesítmény akár 5 kW-ra leszabályozható.

Remeha Calenta és Remeha iSense: A győztes kombináció!
A Remeha Calenta olyan intelligens szoftverrel rendelkezik, amely folyamatosan ellenőrzi a készülék teljesítményét, valamint egy világos, kék háttérfényű LCD-kijelző is található rajta, amelyről leolvashatók az állapotjelentések. A Remeha új szobai szabályozójával, az iSense-zel kombinálva a Calenta akár a nappaliban is tájékoztatja a felhasználót. A Calenta és az iSense kényelmes  kombinációt képez, a felhasználó és az üzembe helyező számára egyaránt. A Remeha iSense időjárásfüggő szabályozóként is használható, teljes egészében a Calenta-ba építve helyiséghőmérséklet kompenzációval. A tárolós kazán és a szabályozó ekkor egyetlen egységet képez.

A legátgondoltabb kivitel

A Remeha Calenta sorozat egy kondenzációs technológiával működő, magas hatásfokú, fali gázkazán sorozat.

A sorozat tagjai:

Calenta 25L: Fűtés és használati melegvíz előállítás, beépített 40 literes rétegtárolóval

A termék megfelel az ErP direktíva követelményeinek.

Modulációs szivattyút tartalmaz.

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT
<