Vissza a főoldalra

Tzerra Plus fűtőkazán

A Remeha, a kondenzációs kazántechnika úttörője már mindent kitalált, továbbfejlesztett. De amiben újat lehetett hozni még, az a felhasználhatósági szint növelése, a gyártástechnológia fejlesztése valamint a teljes élettartam költségcsökkentése.

A Remeha TZERRA Plus kondenzációs, fali gázkazán-család vonatkozásában ez kiválóan is teljesült.

A Tzerra a világ legkisebb befoglaló méretű kazánja, amely típusai -  24s fűtő kazán, 24c, 28c, 35c kombi - azonos burkolatot kaptak.

A Tzerra méretei lehetővé teszik otthona bármely pontján történő felszerelését: legyen szó akár konyhaszekrényről, fürdőszobáról vagy lépcső alatti zugról. A megszokott magas színvonalú Remeha technológiát 4 alapmodul tartalmazza, amelyhez a tágulási tartály ötödikként kapcsolódik. Ennek a felépítésnek köszönhetően szervizelése egyszerű , kényelmes és gyors.

Széleskörű, folyamatos szabályozhatósággal rendelkezik OpenTherm interface-n keresztül, de hagyományos ki/bekapcsoló termosztáttal is vezérelhető. Modulrendszerű felépítésének köszönhetően igen gyorsan ki – és összeszerelhető, a szervizmunkát pedig hibakeresés is segíti. A világos és egyértelmű LED kijelző és kezelőfelület biztosítja a könnyű kezelhetőséget.

Beépített automatikus füstgázcsappantyúja pedig alkalmassá teszi füstgázoldali kaszkádkapcsolásra is. A fűtő kazántípus közvetlenül padlófűtésre kapcsolható, közvetett fűtésű HMV tartállyal is üzemeltethető.

A Tzerra tökéletesen szabályozható Remeha iSense vagy qSense szabályzókkal. Az iSense összetettebb funkciók beállítását teszi lehetővé, míg a qSense egyszerűen működtethető de megbízható szobatermosztát.

Fő jellemzői:

-          rendkívül kis helyigény és súly  – nagy teljesítmény

-          moduláris felépítés – még nagyobb mértékű megbízhatóság

-          szinte bárhol elfér

-          modern design

-          holland fejlesztés és minőség

Magas hatásfoka, alacsony károsanyag-kibocsátása mellett csendes üzeme szinte bútordarabbá teszi a legigényesebb otthon számára is.

Kapcsolódó oldalak a témában:
Gázkazán
Kombi kazán
Tárolós kazán
Melegvíz tároló
Kondenzációs kazán

A világ legkisebb kondenzációs kazánja

A Remeha Tzerra Plus nem a megszokott szabványokat követi. Alkatrészei modulokat alkotnak, amely tovább növeli a megbízhatóságát. A forradalmian új felépítésű kazánt Hollandiában fejlesztették és gyártják; hihetetlen kis méretei és súlya kivételesen nagy teljesítménnyel párosulnak. Az elismert technológia új köntösben, megújult koncepció mentén ölt testet versenyképes áron.

A sorozat tagjai:

A Tzerra Plus a világ legkisebb befoglaló méretű kazánja, amely típusai – 24s

A termék megfelel az ErP direktíva követelményeinek.

Modulációs szivattyút tartalmaz.

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT
<