eTwist – a sokoldalú, WiFi kapcsolattal rendelkező okostermosztát. Az eTwist egy olyan termoszát, ami nem csak a falon függ, hanem Ön bárhová is megy, virtuálisan magával viheti.

A nagy színes kijelzőnek, a könnyen kezelhető nyomógombnak és a világos menürendszernek köszönhetően egyszerűen kezelhető.
A beépített WiFi modul segítségével csatlakoztathatja a termosztátját a helyi wifi hálózathoz és az ingyenesen letölthető eTwist alkalmazás segítségével akár a világ másik feléről is szabályozhatja a fűtését. Gyorsan és egyszerűen változtathatja meg otthona hőmérsékletét, ellenőrizheti energia költségeit.
Különböző szabályozási stratégiák között választhat. Igényeinek megfelelően akár többféle napi-, heti- időprogramot határozhat meg a fűtési és használati melegvíz hőmérsékletének beállítására.
Nemcsak a készülék kijelzőjén de az alkalmazásban is megjeleníti a kazán figyelemfelhívó és hiba üzeneteit. Így, ha otthonától távol van, akkor is értesül a felmerült hibákról és megkezdheti a hiba elhárításának megoldását.
Az eTwist a legmoderneb Remeha Ace kazánokhoz lett kifejlesztve. De egy átjáró (Gateway) segítségével OpenTherm és ON/OFF szabályozású kazánokhoz is alkalmazható.
Az eTwist alkalmazás Android és az Apple okostelefonokon és táblagépeken is futtatható, és ingyenesen letölthető az App Store és a Google Play áruházakból. Az alkalmazás képes több eTwist egyidejű kezelésére is.

Az eTwist jellemzői:
- Akár három napi/heti program
- Bárhonnan és bármikor működtethető
- Szoba hőmérsékleten alapuló és/vagy időjárásfüggő szabályozás (Több fűtési stratégia választható)
- Egyszerű programozhatóság
- Könnyen kezelhető menürendszer
- Szabadság program
- Programozható melegvíz előállítás
- Gyorsmenük
- Aktív figyelmeztetések és hibaüzenetek
- Energiafogyasztási adatok megjelenítése
- Több okos eszköz is csatlakoztatható az eTwist-hez
- Megjeleníti a szerviz elérhetőségeit
- Többnyelvű menürendszer
- Súgószövegek megjelenítése
- Automatikus frissítések (ingyenes)
- Nincs előfizetési költség
- OpenTherm kompatibilis (Gateway)

eTwist – a sokoldalú, WiFi kapcsolattal rendelkező okostermosztát.

Az eTwist egy olyan termoszát, ami nem csak a falon függ, hanem Ön bárhová is megy, virtuálisan magával viheti.

<