Vissza a főoldalra

A BDR THERMEA csoport

bdr_thermea

A BDR Thermea Csoport az európai fűtéspiac vezető szereplői közé tartozik a gyártás, forgalmazás és szolgáltatás területén egyaránt. Piacának értéke meghaladja az éves 16 milliárd eurót.

A Csoport több mint 6400 alkalmazottat foglalkoztat, éves bevétele 1,8 milliárd euró felett alakul.

Marketing stratégiája értelmében több márkanév alatt forgalmaz, miközben Európa vezető gazdaságaiban való domináns jelenlétének köszönhetően gyorsan tud reagálni a helyi igényekben bekövetkező változásokra. Az európai fűtéspiac legerősebb márkái közül számos képezi a BDR Thermea tulajdonát: ilyenek például a Remeha, De Dietrich, Baxi vagy Brötje.

A BDR Thermea Csoport meggyőződése, hogy nagyon fontos a minden érdekelt féllel ápolt jó kapcsolat. Ezért megbecsüli alkalmazottait és fenntartható, nyílt viszonyt tart fenn minden harmadik féllel. Középpontba az ügyfelek új fűtési és melegvízellátási valamint szolgáltatások iránti igényeit helyezi, és épp ezért különálló termékek helyett megoldásokat kínál.

sustainbality

A vállalat egyik legfontosabb pillére átfogó kutatás-fejlesztési programja. Kombinálva a BDR Thermea Csoport pénzügyi hátterével a cég meg tudja erősíteni vezető pozícióját az alacsony károsanyag-kibocsátású kapcsolt hő- és elektromos energia termelő berendezések növekvő piacán. A magas hatásfokkal működő kazánok gyártása mellett a Csoport elkötelezte magát a klímaváltozás kezelését segítő új fűtési technológiák mellett is. Termékskálája a biomassza kazánok, napkollektorok és hőszivattyúk mellett magába foglalja az olyan páratlan fejlesztéseket is mint a jövőt jelentő kapcsolt hő- és elektromos energia termelő berendezések.

A BDR Thermea Csoport a kapcsolt hő- és elektromos energia termelés területének elismert vezéralakja. Több mint 20 éve szállít ilyen rendszereket Európa szerte lakossági és ipari alkalmazások energia igényeinek kielégítésére. A kapcsolt hő- és elektromos energia termelés elősegíti, hogy szűkös energiakészleteinket hatékonyabban felhasználva a felhasználás helyén generáljunk elektromos áramot, s ezáltal csökkentsük az energiaveszteséget valamint a CO2 kibocsátást. 2010-ben megkezdődött a kapcsolt hő- és elektromos energia termelő berendezések lakossági felhasználásra történő sorozatgyártása egyes nyugat-európai piacokra. Ezen berendezések skálája ügyfeleink mai és holnapi igényeit egyaránt kielégíti.

www.bdrthermea.com

<