Vissza a főoldalra

Gázkazán

Tzerra ACE kombikazánok

calenta_home

Tzerra ACE fűtőkazán

calenta_home

Calenta ACE fűtőkazánok

calenta_home

Calenta fűtőkazánok

calenta_home

Calenta ACE kombikazánok

calenta_home

Calenta kombikazánok

calenta_home

Calenta ACE tárolós kazán

calenta_home

Calenta tárolós kazán

calenta_home

Calora

Calora_webre_584x800

Avanta Ace

Avanta Ace

Delta

Calora_webre_584x800

Remeha gázkazán: az otthon melege kompromisszumok nélkül

2008-ban vezettük be lakossági kazán termékeinket Magyarországon, akkorra már több mint 70 éves múlttal a cég háta mögött. A Remeha élen jár a kazántechnológiai fejlesztések területén, hiszen nevéhez fűződik az 1978-as kondenzációs kazán szabadalom, amely technikát azóta több európai gyár is alkalmaz, de folyamatos fejlesztéseinknek köszönhetően kazánjaink mindig a legfejlettebb technológiát képviselik.

Fűtő kazán berendezéseink megoldást jelentenek az energia- és költséghatékony fűtésre, Calenta, Tzerra Plus márkáink közül minden vásárlónk megtalálja az otthonának és elvárásainak megfelelő gázkazán típust. Kombi kazán családjaink a fűtés mellett az optimális melegvízellátást is biztosítják.

Az átfolyós megoldásokkal ellentétben a tárolós kazán készülékek azonnali melegvíz-ellátást biztosítanak, tehát nincs várakozási idő a megfelelő vízhőmérséklet elérésig. A Remeha innovációja a Calora Tower modulárisan összeépíthető, igény szerint választható kazán – és tárolóelemekből álló hőközpont, amely az egyedi fűtési és melegvízellátási kívánalmak kielégítésére nyújt tökéletes megoldást.

Tekintse meg gázkazán választékunkat, majd keresse fel az Önhöz legközelebb található kereskedelmi partnerünket, ahol szakszerű kiszolgálás mellett segítenek kiválasztani az Ön számára ideális Remeha megoldást. Országos szervízhálózatunk pedig az eseti és rendszeres karbantartási feladatok terén jelent könnyen elérhető támogatást.

<