Vissza a főoldalra

HMV tárolók

GTS melegvíz tárolók

GBS bojlercsalád

gbs_newpicture

HT-ERR tárolók

hterr_blockpict

Remeha melegvíz-tárolók kondenzációs kazánokhoz és szolár rendszerekhez egyaránt

A használati melegvíz tárolók az otthoni, közvetlen emberi fogyasztásra szánt vizet, vagyis a fürdő és konyha vízellátását biztosítják. Alapesetben a tárolók nem melegítik a vizet, azt a fűtő kazán (vagy más fűtőberendezés) végzi, ez különbözteti meg őket a háztartásokban leggyakrabban használt villanybojlerektől. Nálunk a fűtési rendszerekbe építhető, indirekt fűtésű melegvíz tároló berendezések több verziója közül is választhat.

A Remeha Aqua ES bojlert kifejezetten az Avanta és Calenta kazán típusokhoz fejlesztettük, így az méretében is illeszkedik hozzájuk, és kész csatlakozásokkal rendelkezik a gázkazánnal való összeszereléshez, leegyszerűsítve a beépítési folyamatot.

A GBS bojlercsalád kompakt kivitelezése és nagy felületű hőcserélője révén tökéletes megoldást nyújt családi házak, nagyobb családok számára is az otthoni melegvíz előállítása terén. Különösen fali kondenzációs kazán mellé javasoljuk a nagy fűtőfelülete miatt.

A HT-ERR tárolók a nagyobb HMV teljesítmény érdekében két hőcserélővel rendelkeznek, és szolárrendszerek részeként is alkalmazhatóak.

Akár lakásba, akár családi házba, vagy nagyobb, kommunális térbe keres megoldást a zavartalan melegvíz-ellátás biztosításához, nálunk megtalálja a tökéletes berendezést. Böngéssze át a lehetőségeket, és keresse fel partnereink bármelyikét, akik szaktanácsaikkal segítenek megtalálni az Ön igényeinek megfelelő melegvíz tárolót.

<