Vissza a főoldalra

Tzerra Plus fűtőkazán

A Remeha, a kondenzációs kazántechnika úttörője már mindent kitalált, továbbfejlesztett. De amiben újat lehetett hozni még, az a felhasználhatósági szint növelése, a gyártástechnológia fejlesztése valamint a teljes élettartam költségcsökkentése.

A Remeha TZERRA Plus kondenzációs, fali gázkazán-család vonatkozásában ez kiválóan is teljesült.

A Tzerra a világ legkisebb befoglaló méretű kazánja, amely típusai -  24s fűtő kazán, 24c, 28c, 35c kombi - azonos burkolatot kaptak.

A Tzerra méretei lehetővé teszik otthona bármely pontján történő felszerelését: legyen szó akár konyhaszekrényről, fürdőszobáról vagy lépcső alatti zugról. A megszokott magas színvonalú Remeha technológiát 4 alapmodul tartalmazza, amelyhez a tágulási tartály ötödikként kapcsolódik. Ennek a felépítésnek köszönhetően szervizelése egyszerű , kényelmes és gyors.

Széleskörű, folyamatos szabályozhatósággal rendelkezik OpenTherm interface-n keresztül, de hagyományos ki/bekapcsoló termosztáttal is vezérelhető. Modulrendszerű felépítésének köszönhetően igen gyorsan ki – és összeszerelhető, a szervizmunkát pedig hibakeresés is segíti. A világos és egyértelmű LED kijelző és kezelőfelület biztosítja a könnyű kezelhetőséget.

Beépített automatikus füstgázcsappantyúja pedig alkalmassá teszi füstgázoldali kaszkádkapcsolásra is. A fűtő kazántípus közvetlenül padlófűtésre kapcsolható, közvetett fűtésű HMV tartállyal is üzemeltethető.

A Tzerra tökéletesen szabályozható Remeha iSense vagy qSense szabályzókkal. Az iSense összetettebb funkciók beállítását teszi lehetővé, míg a qSense egyszerűen működtethető de megbízható szobatermosztát.

Fő jellemzői:

-          rendkívül kis helyigény és súly  – nagy teljesítmény

-          moduláris felépítés – még nagyobb mértékű megbízhatóság

-          szinte bárhol elfér

-          modern design

-          holland fejlesztés és minőség

Magas hatásfoka, alacsony károsanyag-kibocsátása mellett csendes üzeme szinte bútordarabbá teszi a legigényesebb otthon számára is.

Kapcsolódó oldalak a témában:
Gázkazán
Kombi kazán
Tárolós kazán
Melegvíz tároló
Kondenzációs kazán

A világ legkisebb kondenzációs kazánja

A Remeha Tzerra Plus nem a megszokott szabványokat követi. Alkatrészei modulokat alkotnak, amely tovább növeli a megbízhatóságát. A forradalmian új felépítésű kazánt Hollandiában fejlesztették és gyártják; hihetetlen kis méretei és súlya kivételesen nagy teljesítménnyel párosulnak. Az elismert technológia új köntösben, megújult koncepció mentén ölt testet versenyképes áron.

A sorozat tagjai:

A Tzerra Plus a világ legkisebb befoglaló méretű kazánja, amely típusai – 24s

A termék megfelel az ErP direktíva követelményeinek.

Modulációs szivattyút tartalmaz.

<